Din indkøbsvogn

Vælg det rette Snowboard


Typer af Snowboards

All-mountain

 

Bedst til ethvert terræn og betingelser. All-mountain snowboards præsterer hvor som helst på bjerget kørsler, backcountry, endda park og pipe. De kan være retningsbestemt ”directional (dvs. ned ad bakke kun) eller twin-tip (til at køre switch, hvilket betyder begge retninger).

 

De fleste snowboardere kører all-mountain boards. På grund af deres alsidighed, alle-mountain boards er gode for begyndere, der stadig søger det terræn, de bedst kan lide.

 

Se vores udvalg af All-mountain snowboards.

 

Freestyle

 

Bedst til en legende tur ind og ud af parken. Freestyle snowboards er lette, korte og fleksible med twin tips. De er gode til dig, der ønsker en livlig kørsel overalt på bjerget, eller dem, der kan lide at skubbe deres grænser i parken. De er ikke så for stabile som All-mountain snowboards eller til høj fart på hård sne.

 

Se vores udvalg af freestyle snowboards.

 

Snowboard Camber / Rocker / 3BT

Camber (også kendt som almindelig eller positiv camber) leverer en livlig, stabil kørsel, mere pop og lydhørhed på hardpacks eller præparerede pister, især når du derjer ud af sving. Erfarne, hastighed-orienterede ryttere favorisere Camber snowboards.

 

Flat (neutral, eller ingen camber). Aktiverer hurtige sving og maksimal fornemmelse og samtidig øget float.

 

Rocker (aka omvendt camber) skaber opadvendte tip og tale. Designet excellerer i pudder, og jibbing eller kørsel i parken. Rocker snowboards er blødere end camber boards og ofte appellerer til begyndere eller ofte den klassiske dansker der kun kommer afsted en gang om året, eller til dig der bare har en lyst til at lege på hele bjerget.

 

3BT

Triple Base Technology er baseret på et tredimensionelt formet næse og hale. Begge er opdelt i tre sektioner: en toeside bund sektion, et center bund sektion og en heelside bund sektion. Bundsektionerne er lidt opløftet, der ligner en skateboard form.

kontrol træk som et traditionel camber bord som pop, magt og suspension. Samtidig de vinklede sidebases generere legesyge, tilgivelse og reduceret kant fangst, som rocker design er kendt for. Det geniale i 3BT er, den kombinerer camber og rocker egenskaber i en unik form, der virkelig fungerer.

 

 

snowboard Shape

Retningsbestemte boards er designet til at blive kørt fremad (ned ad bakke).

 

True twin er symmetriske konstruktion og udviser ingen forskel i ydelse, uanset om du kører dem frem eller tilbage. Dette gør dem til et populært valg for park og pipe.

 

Directional twin er godt for folk, der befinder sig på hele bjerget, fra piste til parken.

 

snowboard størrelsesguide

Længde: Hurtige, aggressive riders foretrækker ofte en længere bord. Park ryttere som foretrækker at ramme masser af kickers og rotationer vælger ofte et kort board.

 

Vægt: har indflydelse på boardets pop og vil derfor være en stor faktor for længden på dit board, kom ned forbi butikken og hør om mulighederne hvis du er i tvivl. Eller se hvad de forskellige brands anbefaler på deres hjemmesider.

 

Bredde: Har du store fødder (mænd Eu 45 og større), bør overveje Wide boards. Tå eller hæl, der har overdrevent udhæng over snowboardets kanter kan medføre træk og mindsker ydeevne. En lille udhæng er fint, men det kan have indflydelse under sving.

 

Ekstra snowboard Egenskaber

sidecut Radius

 

Dette udtryk beskriver kurven for boardets kanter.

 

Dybere sidecut (lavere tal, i centimeter): Disse boards har en smal talje, så de vender hurtigt og nemt. God til begyndere og park kørsel.

 

Shallow sidecut (højere tal): De har en bredere talje, disse boards flyde lettere på blød sne. De gør et godt stykke arbejde med at håndtere høje hastigheder og kraftoverførsel gennem snebunker.

 

Effektiv Edge

 

Snowboards har metal kanter, som bider i sneen for at give kontrol og styring. Et snowboard s "effektiv kant" (målt i centimeter) er den kant sektion, der faktisk rører sne eller isen.

 

En længere effektiv kant giver stabilitet ved høj hastighed og et godt greb i sving eller når du rammer isede skråninger.

 

En kortere effektiv kant skaber et board, der er lettere at dreje og lave spins på.

 

"Multi-radiale" edge design findes også, en anden variation,  snowboard designere tilbyde at gøre deres

 

"Multi-radiale" edge design findes også, en anden variation, snowboard beslutningstagere tilbyde at gøre deres bestyrelser skiller sig ud. Normalt er det betyder, at de giver bedre kontrol på is.

 

Flex

 

Et board kan flexe på 2 måder. Langsgående flex er flex langs boardets længde (vigtigst for de fleste boardere). Torsionale flex er flex på boardets bredde.

 

Bløde flex boards er tilgivende og lettere at dreje. De foretrækkes af begyndere til øvede, og riders med lavere kropsvægt og park riders.

 

Boards med en stivere flex har mere pop og give bedre greb ved carving og højere hastigheder. De holder også kant bedre, på stejlere nedfarter.

 

Grundmateriale

 

To typer af polyethylen (PE) anvendes i snowboard baser:

 

Extruded baser er billigere, lav vedligeholdelse og relativt let at reparere, men nogle gange sårbare over for vridning.

 

Sintered baser er hurtigere, stærkere, lettere og mere holdbare, men dyrere og kræver jævnligt voksning.

 

bindende kompatibilitet

 

Snowboards tilbyder flere forskellige monteringsmuligheder for bindinger. Sørg for at dine bindinger og dit bord er kompatible.

 

Husk at vi opvarmer boots, kvit og frit i shoppen ;)