Din indkøbsvogn

The Bonk & Hermans Blæk Salon Åbner fælles Colab i hjertet af Nørrebro.


En ny tattoo, et nyt board, lidt gearnørd eller måske bare en hurtig Espresso? Der er mulighed for lidt af hvert i Bonk & Blæk, og det er helt i stil med hensigten.

Centralt i konceptet ligger muligheden for at droppe forbi Bonk & Blæk uden nødvendigvis at skulle føle sig nødsaget til at spendere en formue hver gang. Det kan være et kæmpe skridt at få lavet en tatovering eller købe et nyt Snowboard, derfor skal det være muligt bare at smutte forbi til en øl eller mocca og snakke lidt Gear & art. “Vi håber ligeså meget på vi kan skabe et sted folk har lyst til at være og hænge lidt ud, at vi så kan præsentere et hav af tøj vi syntes er fedt ,og nogle kunstnere der virkelig brænder for deres arbejde, håber vi bare er et plus. Det er sku ligeså meget for vores egen skyld at vi åber denne her shop” siger ejer Christian Læssøe, med et lidt skævt smil. Af Brands butikken fører kan nævnes - Volcom, Dickies, Globe, Thirtytwo og Bataleon. Fra ca. midt oktober og frem til foråret er lokalet godt fyldt op med Snowgear og boards. Tøjet og brædderne er håndplukket af ejerne Christian og Nils i samarbejde med deres Riders - “Vi vil gerne have noget der ikke nødvendigvis kan købes i KBH, stilen og kvaliteten er utrolig vigtig for os, om det så er et kendt mærke eller ej, går vi ikke så højt op i” siger Nils mens han med sikker hånd tamper en hurtig espresoo til sig selv. Butikken er udført i minimalistisk stil beklædt med træplader og gamle europaller, stedet minder egentlig mere om en trashed hyggelig berlinerbeværtning end en tøjbutik. Midterlokalet prydes af en stor bar, med sidepladser langs vinduet og en hyggelig dunkel belysning. The Bonk & Blæk hoster også gerne snow-events i løbet af vinteren. Hold øje med deres Facebook og hjemmeside når kulden begynder at bide.
Går man op af Trappen i den ca. 120 m2 store butik, er man ikke i tvivl om at man nu er havnet i Tatovørenes hule. Væggene prydes af forskellig Art, og midt på gulvet står 2 stk. Oldschool Barberstole der leder tankerne hen på en cult gammel Tarantino film. En svag summen fra nålen høres konstant, mens tatovør og Street artist Moe Friscoe og ejer Chris Herman arbejder koncentreret på tegninger af lettere ekstravagant karakter. Chris har mange års erfaring i branchen, og ser frem til at arbejde i en shop med masser af liv og inspiration. ”Det er vigtigt for os at tale at tale så meget som muligt med de folk der kigger ind i shoppen og det mener jeg helt klart det her nye koncept bidrager til” udtaler Chris.

Fælledvej 17 2200 Kbh N - besøg drengene på hverdage mellem kl. 11 - 18 og lørdag mellem 11-17.

Kontakt:

Butik: Tel: 30242957 email: info@thebonk.dlk

Tattoo: Tel: (sms) 30242161.